Liberalii nu vor lua joi o decizie in ceea ce priveste ultimatumul dat de PSD pe tema constituirii "comisiei Calarasi", au declarat pentru HotNews.ro surse liberale. "Nu exista timpul necesar pentru a convoca liderii din teritoriu in sedinta Biroului Central. Sedinta va avea loc probabil la inceputul saptamanii viitoare", au explicat sursele citate. Liderul PSD, Victor Ponta a declarat ca asteapta in cursul zilei de azi un raspuns de la liberali in ceea ce priveste comisia "Calarasi".

Neoficial, liberalii recunosc ca amanarea deciziei are ca la baza refuzul lui Crin Antonescu de-ai da satisfactie lui Victor Ponta vis-a-vis de ultimatul dat de acesta.

Crin Antonescu s-a intalnit joi dimineata, la sediul USL, cu ministrul PNL Daniel Chitoiu, dar si cu Dan Radu Rusanu.

Liberalii vor accepta infiintarea comisiei speciale insa nu doresc sa-si asume presedintia acesteia din motive de imagine. "Asa zisa comisie este fiasco total, ce vei explica electoratului si cine isi va asuma responsabilitatea cand ancheta va fi una fara rezultat?. Si pesedistii stiu ca aceasta comisie este sortita esecului. Noi dorim ca PSD sa-si asume public aceasta comisie" au declarat surse din PNL pentru Hotnews.ro.

Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa la ora 14.00.