Presedintele PNL, Crin Antonescu, a negat ca ar fi fost sunat de premier marti si ar fi discutat despre subiectul comisiei de ancheta privind "cazul Calarasi", asa cum spusese anterior Victor Ponta.

Intrebat de "Gandul" daca a fost sunat de premier marti si a discutat despre subiectul comisiei, Antonescu a raspuns: "nu", fara a face alte comentarii, informeaza Mediafax.

Declaratia sefului PNL vine dupa o serie de declaratii facute in cursul diminetii de lideri ai PNL si PSD pe tema comisiei de ancheta.

Liderul deputatilor liberali, George Scutaru, a declarat miercuri ca pana in prezent nu exista un acord al PNL in privinta comisiei parlamentare privind cazul Calarasi anuntata de premierul Victor Ponta. Scutaru a precizat ca are mandat din partea presedintelui Crin Antonescu pentru a face astfel de declaratii. Tot miercuri, Valeriu Zgonea (PSD) a declarat ca decizia de infiintare a comisiei a fost luata de PSD impreuna cu liderii liberali Radu Stroe, Daniel Chitoiu si Mariana Campeanu.

Anuntul vine dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat, marti ca discutat telefonic cu liderul PNL iar acesta si-a dat acordul pentru infiintarea comisiei.