Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, inaintea meciului nationalei de fotbal, ca "in general se pricepe sa incurajeze echipe", astfel ca le transmite tricolorilor sa joace pentru cei 20 de milioane de romani care vor urmari partida.

Intervievat de Antena 3, la Arena Nationala, inainte de inceperea meciului Romania-Grecia, Victor Ponta a declarat ca a venit la stadion cu tricoul pe care l-a purtat si la meciul cu Ungaria si ca spera "sa functioneze si de data asta".

Intrebat cum ii incurajeaza pe jucatorii echipei nationale, Ponta a raspuns: "In general ma pricep sa incurajez echipe, le spun ca se uita 20 de milioane de oameni la ei si ar trebui sa joace pentru cei 20 de milioane".

Premierul a mai declarat ca nu doreste sa dea un pronostic in privinta scorului, afirmand ca vrea doar "sa castige echipa".

Inaintea lui Ponta, Antena 3 l-a intervievat la Arena Nationala si pe ministrul Agriculturii, presedintele PC Daniel Constantin.

Meciul Romania-Grecia, decisiv pentru calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia, se va desfasura marti seara pe Arena Nationala, fiind transmis in direct de Antena 1.