Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, recunoaste ca lucrurile nu mai merg atat de bine in cadrul USL la nivel local, motivul fiind atitudinea presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu. Potrivit publicatiei locale "Obiectiv - Vocea Brailei", Boboc a subliniat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca este extrem de nemultumit de atitudinea din ultima vreme a colegului sau de alianta.

"La Braila nu merg lucrurile foarte bine in USL pentru ca, din pacate, presedintele PSD-ului are impresia ca le stie pe toate si ca numai dumnealui are dreptate. Ati vazut ca de obicei considera ca toata lumea ii este datoare cu cate ceva, iar eu vreau sa ii reamintesc ca, din punctul meu de vedere, dumnealui e in primul rand dator cuiva. Nu avem o problema cu el ca persoana, ci cu modul sau de abordare a unor lucruri. O anumita atitudine", a declarat Boboc.

Totodata, senatorul PNL a tinut sa reitereze faptul ca seful CJ Braila a refuzat sa elibereze un aviz pentru doua primarii PNL, respectiv una PDL, care doreau sa acceseze fonduri pentru proiecte legate drumuri. Potrivit acestuia, gestul este de neconceput.

"Aia a fost o situatie concreta in care va spun sincer ca m-am simtit deranjat. Pot sa o spun direct. Nu se poate ca niste primari din judetul Braila, nu are importanta cine, sa isi doreasca sa depuna niste proiecte pentru a aduce niste bani in comuna, e drept, dar implicit si in judet si sa nu li se dea acceptul. Aveau nevoie de un simplu aviz de la Consiliul Judetean. Avizul se cere ca nu cumva acel proiect sa se afle si pe agenda CJ si sa fie finantat de doua ori. Eu nu stiu daca primeau sau nu finantare, cand, unde si cu cine se facea, nu are importanta. Doar trebuiau depuse niste proiecte, in speranta ca vei obtine finantare pe ele. Consiliul Judetean, mai bine zis presedintele CJ, a refuzat sa le dea acest aviz. De ce? Va spun sincer ca n-am cum sa inteleg. Vorbim de o situatie in care prin orice mijloace semnam cu doua maini, daca e nevoie", a mai spus liberalul.