Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la calificativul "inalt prea sinucisul" folosit de Traian Basescu la adresa lui Adrian Nastase, ca este nedemn pentru un presedinte, el apreciind ca un sef de stat nu se poate exprima "ca la carciuma", transmite Mediafax.

"Este nedemn pentru un presedinte. Imi doresc foarte mult ca viitorul presedinte al Romaniei, in sfarsit, sa fie demn de aceasta functie importanta. Cand vrei sa fii numarul unu al tarii nu poti sa te exprimi ca la carciuma. Si, ca si probabil foarte multe milioane de romani, imi doresc un presedinte cu care sa ma mandresc, nu unul cu care sa imi fie rusine", a spus Ponta.

Intrebat de coabitarea cu seful statului, Ponta a raspuns: "Nu coabitez cu niciun presedinte, eu asigur stabilitatea tarii si activitatea de cooperare intre toate institutiile. Ma pregatesc pentru un presedinte demn si care sa isi indeplineasca cu demnitate functia. Dl Basescu nu face asta".

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Sorin Rosca Stanescu este "un mincinos prost", el afirmand ca parlamentarul a lansat un document fals si ca liberalul ar trebui sa mearga, daca se dovedeste ca nu are dreptate, unde a mers "inalt prea sinucisul Adrian Nastase".