Pensionarii au ramas alaturi de PSD pentru ca acest partid nu i-a tradat niciodata, a afirmat vineri, la Sibiu, vicepremierul Liviu Dragnea, presedinte executiv al PSD.

"Pensionarii au ramas alaturi de PSD pentru ca PSD este partidul care nu i-a tradat niciodata si care nu-i va trada niciodata. Multi au spus ca PSD este partidul pensionarilor - pentru noi este o mandrie, ca avem cea mai mare si cea mai buna reprezentare in randul pensionarilor la noi in partid", le-a spus Dragnea delegatilor la Congresul Organizatiei Pensionarilor Social-Democrati, potrivit Agerpres.

Presedintele executiv al PSD s-a pronuntat pentru un mod de a face politica in care interesele oamenilor sa fie pe primul plan.

"Nu poti sa faci politica fara suflet, nu poti sa faci politica avand doar o abordare contabila, trebuie sa te gandesti ca sunt doua cai pe care poti sa mergi ca politician, sa sustii sistemul sau sa sustii omul. Noi alegem sa sustinem oamenii, pentru ca toate sistemele publice au fost create pentru a sluji oamenii. Asta este diferenta fundamentala intre noi si cei de dreapta", a afirmat Liviu Dragnea.