Invitat de onoare al Ancai Boagiu la alegerile organizatiei PDL sector 2, Emil Boc ar fi trebuit sa se intalneasca joi seara cu vechii colegi din conducerea PDL: Vasile Blaga si Adriean Videanu. Fostul presedinte al PDL a avut o agenda incarcata joi, acesta intalnindu-se si cu presedintele Traian Basescu si Elena Udrea, la un restaurant din Capitala, potrivit cotidianului Evenimentul Zilei. Intalnirile au loc in contextul in care Emil Boc este curtat intens de reprezentantii dreptei din Romania pentru a candida la alegerile prezidentiale din 2014.

UPDATE: Evenimentul PDL a inceput, Emil Boc nu participa.

Potrivit Biroului de presa al PDL, Emil Boc ar fi trebuit sa participe la ora 18:00 la alegerile organizatiei PDL Bucuresti care se desfasoara la ArCub. Dupa eveniment Emil Boc, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Teodor Stolojan si Catalin Predoiu ar fi urmat sa se intalneasca intr-un cadru neoficial.

Potrivit EVZ, Emil Boc s-a intalnit in cursul zilei si cu presedintele Traian Basescu si Elena Udrea la un restaurant din Capitala.

Presedintele Traian Basescu a declarat in repetate randuri ca Emil Boc ar fi un candidat al dreptei la prezidentialele din 2014.

Traian Basescu: "PSD va avea candidat propriu. Probabil pe Ponta, dar pe el poate sa il bata Emil Boc, care e asezat, foarte cinstit, nu minte. Ar avea mai multe sanse decat Mihai Razvan Ungureanu. Daca iei un premier care si-a trecut tara prin criza, l-au injurat 22 de milioane, dar poporul asta nu poate fi pacalit la nesfarsit, si va intelege ca alea au fost masurile care puteau fi luate pentru iesirea rapida"(B1 TV)

De altfel si in PDL s-a discutat posiblitatea candidaturii lui Emil Boc la prezidentiale, iar conducerea partidului a stabilit si o varianta de reverza in aceasta situatie. Surse democrat liberale au declarat pentru Hotnews.ro ca PDL ar sustine un tandem al dreptei cu Emil Boc candidat la presedintie si Catalin Predoiu - propunere de premier.