Vicepremierul Liviu Dragnea spune la RFI ca premierul Victor Ponta vrea ca acordul de coabitare cu presedintele Traian Basescu sa functioneze. Pactul poate fi salvat, a declarat Dragnea la RFI.

In opinia lui Liviu Dragnea, pactul de coabitare "a fost necesar initial, pentru ca, cel putin asa a parut, ca acel document scris pe care premierul l-a respectat si si l-a asumat cu toata responsabilitatea si l-a luat in serios a fost apreciat de cancelariile internationale si a aratat ca in Romania in 2013 va fi stabilitate, intelegere, o colaborare institutionala corecta intre Guvern si Presedintie si din cate stiu eu, premierul doreste in continuare ca acest acord sa functioneze, nu doreste sa-l denunte".

Victor Ponta "nu vrea sa-l denunte si in continuare daca mai poate fi salvat ca si acord in continuare, de ce nu?", se intreaba vicepremierul. Intrebat daca personal crede ca pactul de coabitare mai poate fi salvat, Dragnea a raspuns: "Da, eu cred ca da. Sunt realist". Continuarea pe www.rfi.ro