Vicepremierul Liviu Dragnea a fost intrebat, vineri, la Marasesti, cum comenteaza faptul ca presedintele PNL a spus ca cine incearca sa controleze Justitia ii este adversar, social-democratul raspunzand ca observa ca senatorul liberal vorbeste in numele justitiei, relateaza Mediafax.

Dragnea a participat, impreuna cu premierul Victor Ponta, la inaugurarea Mausoleului Marasesti.

Liderul social-democrat a fost intrebat cum comenteaza faptul ca Antonescu a spus ca premierul Victor Ponta trebuie sa stie ca oricine incearca sa intimideze, influenteze sau sa controleze justitia va avea in presedintele PNL un adversar hotarat, asa cum a avut presedintele Traian Basescu.

"Pai deocamdata vad ca domnul Crin Antonescu vorbeste in numele Justitiei si eu am un singur comentariu acum: ca intre cei 7,4 milioane de romani care au spus DA la Referendum, inclusiv in beneficiul domnului Antonescu, si cei care ii haituiau si ii alergau pe ulite, eu ii aleg pe oameni", a raspuns Dragnea.

Liderul liberal Crin Antonescu a declarat, vineri, ca premierul Victor Ponta trebuie sa stie ca oricine incearca sa intimideze, influenteze sau sa controleze justitia va avea in presedintele PNL un adversar hotarat, asa cum a avut presedintele Traian Basescu.

"Nu ma leaga nimic din trecut si nu am planuri de viitor cu Traian Basescu. Am inca planuri de viitor si planuri majore cu Victor Ponta. Am, in orice caz, impreuna cu Victor Ponta obligatii si responsabilitati majore in prezent, azi, ca si maine. Victor Ponta trebuie sa stie ca oricine, nu doar Traian Basescu, oricine incearca sa intimideze, sa influenteze, sau sa controleze, procurori sau instante in Romania, va avea in mine un adversar la fel de hotarat, la fel de determinat, precum l-a avut Traian Basescu in toti acesti ani", a sustinut Antonescu.

Liderul PNL a mentionat ca premierul Victor Ponta stie acest lucru despre pozitia sa in privinta justitiei din momentul infiintarii USL si momentul campaniei electorale.

Antonescu a declarat ca Victor Ponta a vorbit in numele procurorului general, ceea ce "este inacceptabil", el aratand ca premierul, prin atributiile constitutionale, nu poate sa dea explicatii sau mesaje in numele procurorului general si adaugand ca pastreaza speranta ca "a fost doar o greseala".