Deputatul PSD Claudiu Manda considera ca declaratiile lui Crin Antonescu "sunt surprinzatoare si fac jocul lui Traian Basescu, care doreste sa rupa USL si sa arunce Romania in criza". Manda ii atrage atentia presedintelui PNL ca nu este politicianul care sa se fi abtinut, de-a lungul timpului, de la comentarii cu privire la Justitie".

"Crin Antonescu nu ar trebui sa uite ca adversarul nostru politic este Traian Basescu, care a facut si face in continuare mult rau Romaniei. Traian Basescu este cel care incearca sa saboteze activitatea Guvernului, sa rupa USL si sa arunce Romania in criza. Prin urmare, nu cred ca este cazul ca noi, cei din USL, sa intram in jocul presedintelui. Tot acest scandal cu procurorii a fost creat de Traian Basescu, care pierde controlul, care vede cum Justitie devine independenta. Oricum, ma astept de la Crin Antonescu sa nu se comporte precum Traian Basescu. In aceste momente, seamana din pacate cu actualul presedinte", se arata intr-un comunicat de presa, remis Hotnews.ro.

Presedintele PNL, Crin Antonescu l-a atacat dur, vineri pe premierul Victor Ponta declarand ca este "inacceptabil" modul in care "seful Executivului a vorbit in numele procurorului general si explicatiile pe care le-a dat privind schimbarea procurorului Lucian Papici.