Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat vineri pentru Hotnews.ro ca liderul PNL Crin Antonescu incearca sa castige puncte in fata electoratului si ca "daca se jeneaza de relatia cu PSD" sa o spuna cu "subiect si predicat". Ivan a mai spus ca mesajul transmis de Antonescu il decredibilizeza pe acesta ca lider in conditiile in care PNL se afla la guvernare si face parte din USL.

Reamintim ca liderul liberal l-a atacat dur pe Ponta vineri intr-o declaratie de presa, spunind ca este inacceptabil comportamentul acestuia in scandalul Papici.

"Crin Antonescu nu trebuie sa uite ca PNL si PSD au plecat impreuna la drum formand USL. Daca domnia sa crede ca prin astfel de atacuri castiga puncte se inseala, mai degraba pierde puncte, in conditiile in care s-a angajat alaturi de PSD si Victor Ponta intr-o alianta care este la guvernate si are proiecte comune. (....) Daca Crin Antonescu nu mai doreste sa ramana in USL sa o spuna cu subiect si predicat. Pentru PSD, USL ramane un proiect politic important dar daca domnul Antonescu se simte jenat de relatia cu PSD, daca si-a gasit alti parteneri de guvernare si vrea sa paraseasca Uniunea s-o spuna cu subiect si predicat", a declarat Ivan pentru Hotnews.ro.