Fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat in vizita oficiala la Bucuresti, se afla, joi dupa-amiaza, la Palatul Victoria, pentru a se intalni cu premierul Victor Ponta, au declarat surse oficiale citate de Mediafax. In luna iunie, premierul Victor Ponta si fostul prim-ministru britanic Tony Blair, aflat si atunci la Bucuresti, au mancat impreuna la un restaurant din apropierea sediului PSD, seful Guvernului declarand la final ca a discutat cu acesta despre ce se va intampla in Europa si ca a primit multe sfaturi bune.

El a adaugat ca Tony Blair ramane modelul sau in politica, mai ales dupa cate sfaturi bune a primit duminica seara din partea acestuia.

Tony Blair este in prezent emisar al Cvartetului (Rusia, Statele Unite, UE, ONU) pentru Orientul Mijlociu, fiind insarcinat de catre secretarul de stat american John Kerry sa elaboreze un plan economic pentru dezvoltarea turismului si atragerea investitiilor private in Cisiordania, astfel incat sa ofere o speranta teritoriului palestinian.