Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat vineri ca la nivelul conducerii liberalilor s-a decis ca noul Cod Rutier sa nu fie introdus pe ordinea de zi a guvernului in urmatoarele doua saptamani, pentru a oferi mai mult timp dezbaterii publice.

"Am convenit ca proiectul in forma sa cea nou sa nu fie introdus in urmatoarele doua saptamani pe ordinea de zi, pentru a oferi timp dezbaterii, discutii directe intre initiatori si cei care sunt direct legati de proiect", a declarat Antonescu, intr-o conferinta de presa sustinuta dupa o sedinta a conducerii liberalilor.

Seful PNL a negat faptul ca ministrul de Interne Radu Stroe ar fi fost criticat in aceasta sedinta, dupa ce surse interne afirmasera ca mai multi lideri liberali i-ar fi reprosat acestuia ca nu a discutat acest proiect in cadrul partidului.

Un alt subiect de discutie a fost bugetul pe anul viitor, in care PNL va insista pentru reducerea "CAS cu cel putin trei puncte procentuale". De asemenea, a adaugat Crin Antonescu, ministrul de Finante, Daniel Chitoiu, va oferi "clarificari privind impozitul forfetar".

In aceasta conferinta de presa, Antonescu a mentionat ca noul purtator de cuvant al PNL va fi deputatul Cristina Pocora.