Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca deputatul PP-DD Radu Popa s-a inscris in PSD si va activa ca si consilier al sau, liderul social-democrat aratand ca vor mai exista si alti parlamentari PP-DD care vor veni catre PSD, transmite Mediafax.

Intrebat daca deputatul PPDD Radu Popa s-a inscris in PSD si va fi consilierul sau, Ponta a raspuns afirmativ: "Da. Sunt multi parlamentari de la PP-DD care s-au inscris in grupul parlamentar PSD si vor mai fi si altii".

Recent, senatorul PP-DD Iulian Cristache s-a inscris in UNPR, el urmand sa activeze, pe viitor, in cadrul grupului parlamentar al PSD.

Pe de alta parte, deputatul aradean Ion Scheau, fost PP-DD actual independent, a acuzat marti partidele membre ale Uniunii Sociale Liberale ca pe perioada vacantei parlamentare au pus presiune asupra lui si asupra altor parlamentari independenti pentru a se inscrie in formatiunile lor, informeaza ARQ.ro. Deputatul sustine ca, in schimbul intrarii in partid, parlamentarilor li s-ar oferi functii in organizatiile judetene ale formatiunii politice sau contracte.