Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu afirma ca a inteles, in urma intalnirii pe care a avut-o joi cu Victor Ponta, ca premierul Romaniei este "dl Gherghina de la Finante, pentru ca dl Ponta nu spune "da" sau "nu", pana nu-i da voie dl Gherghina".

Catalin PredoiuFoto: Arhiva personala

Primul ministru Victor Ponta si ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, s-au intalnit, la Palatul Parlamentului, cu conducerea PDL.

In urma acestei intalniri, Catalin Predoiu a postat un mesaj pe Facebook, in care afirma: "La intalnirea cu dl Ponta i-am spus in fata ca tara o duce rau si o va duce atat timp cat va implementa politici de stanga. Am inteles ca "premierul" Romaniei este dl Gherghina de la Finante, pentru ca dl Ponta nu spune "da" sau "nu", pana nu-i da voie dl Gherghina".

Catalin Predoiu il mai acuza pe Victor Ponta ca "nu vrea decat sa se spele pe maini cu Rosia Montana, nu-l intereseaza nimic altceva".

"Dl Ponta joaca un alt rol, al pacifistului luminat, cu acelasi scop: pacalirea tuturor. Pe mine nu ma pacaleste", concluzioneaza fostul ministru al Justitiei.