Presedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, a declarat luni, inainte de sedinta Biroului Permanent National, ca Ramona Manescu - propunerea liberalilor acceptata de premier pentru Ministerul Transporturilor - are destule calitati, dar niciuna care sa o recomande pentru acest portofoliu, transmite Agerpres.

Liderul democrat-liberalilor a adaugat ca Partidul National Liberal nu a avut curaj sa faca o nominalizare si l-a lasat pe Victor Ponta sa ia o decizie in acest sens.

"Aici ar fi doua lucruri de spus. Pe de o parte, vedem ca PNL-ul, aflat in deruta, este condus de Ponta. Nici nu mai au curaj sa propuna ei un ministru la Transporturi, taberele nu au ajuns la nicio intelegere in PNL si atunci lucrul acesta l-a facut domnul Ponta. Doamna Manescu are destule calitati, dar niciuna care sa o recomande pentru postul de ministru al Transporturilor. Si o sa vedem din nou calificarea la locul de munca. Romanul este satul de calificari ale ministrilor la locul de munca", a declarat presedintele PDL.

Premierul Victor Ponta i-a transmis luni presedintelui Traian Basescu noua propunere pentru postul de ministru al Transporturilor, in persoana eurodeputatului liberal Ramona Manescu