Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, sambata seara, la Zlatna, ca pretentiile celor din Miscarea Populara "sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta" acestia, ea precizand ca din Organizatia de Femei a PDL nu au existat plecari spre Miscarea Populara, transmite Mediafax.

Sulfina Barbu a declarat, sambata seara, la finalul Scolii Politice de Vara a Femeilor Democrat-Liberale, ca la aceasta intalnire Organizatia de Femei a facut o analiza a organizatiilor din judete si nu au existat plecari spre Miscarea Populara.

"Da, am discutat si trebuie sa recunoastem lucrul acesta cu sinceritate. Atunci cand s-a facut analiza pe fiecare judet in parte a organizatiei de femei fiecare reprezentanta a facut o scurta prezentare cine a plecat si s-a alaturat Miscarii Populare. Deocamdata, si nu este o aroganta, este o intentie de inregistrare a unui partid politic si cred ca pretentiile dumnealor sunt cam mari pentru ceea ce reprezinta. Deci nu au structuri in teritoriu si, din pacate, marea dezamagire a noastra este ca nu au realizat ceea ce au declarat initial, si anume sa atraga in Miscarea Populara oameni care nu au mai facut politica, sa infiinteze un partid cu adevarat nou, pe principii noi, solide si sa reuseasca sa capaciteze din cei 50 la suta din cetatenii Romaniei care nu merg la vot si nu au mers dupa '90 decat probabil o data sau de doua ori la vot. Daca ar fi reusit lucrul acesta, era salutar", a afirmat Sulfina Barbu.

Vicepresedintele PDL a adaugat ca Miscarea Populara s-a bazat pe anumiti reprezentanti din PDL in speranta ca va reusi sa isi formeze structuri in teritoriu.

"Din pacate, au luat din PDL reprezentanti in speranta ca vor forma structuri. Deocamdata PDL are structuri solide, are determinare de a face politica pentru cetateni, pentru ca noi reprezentam in Parlamentul Romaniei si administratia locala cetatenii Romaniei care ne-au dat votul de incredere" a mai spus Sulfina Barbu.

Intrebata daca se asteapta ca infiintarea partidului Miscarea Populara sa influenteze rezultatele PDL la urmatoarele alegeri, Sulfina Barbu a raspuns ca speranta sa este ca "toate formatiunile de centru-dreapta sa se uneasca impotriva adversarului comun USL".

"Eu sper ca toate formatiunile de pe centru-dreapta sa se uneasca pentru ca adversarul nostru este USL si nu partidele care impartasesc aceleasi valori cu noi", a adaugat Sulfina Barbu.

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu si prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul au participat, vineri si sambata, la Zlatna, in judetul Alba, la Scoala Politica de Vara "Femeile Antreprenor", organizata de Organizatia de Femei a PDL. La intalnire au luat parte cateva zeci de femei din organizatiile de femei ale PDL din intreaga tara.