Presedintele Traian Basescu i-a adus un omagiu autointitulatului rege al romailor, Florin Cioaba, miercuri dupa-amiaza, la locuinta din Sibiu a familiei sale, unde este depus sicriul.

Presedintele Traian Basescu a ajuns, miercuri dupa-amiaza, cu elicopterul pe Aeroportul din Sibiu, de unde a plecat cu o masina spre casa familiei Cioaba, aflata pe Soseaua Alba Iulia, transmite Mediafax.

Seful statului a fost primit cu urale de catre rudele si vecinii familiei Cioaba, care i-au spus: "Sa ne traiti, domnule presedinte, va multumim pentru tot".

Ulterior, seful statului a intrat in salonul de oaspeti al familiei Cioaba, acolo unde este depus sicriul cu trupul lui Florin Cioaba.

Presedintele a dus la locuinta familiei Cioaba o coroana de garoafe rosii cu mesajul "Sincere regrete. Presedintele Traian Basescu".

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a fost adus, marti seara, in Romania, cu o cursa de linie care a aterizat pe Aeroportul "Henri Coanda", iar de acolo sicriul a fost transportat cu o masina la Sibiu, unde a ajuns in jurul orei 04.40.

Florin Cioaba va fi inmormantat vineri, in Cimitirul Municipal Sibiu, langa mormantul tatalui sau, unde familia sa a concesionat o parcela de teren pentru 25 de ani.