Presedintele Traian Basescu a petrecut cateva ore, vineri seara, intr-un complex hotelier aflat intre Mamaia si Navodari, impreuna cu sotia sa, Maria, seful statului spunand ca s-a simtit bine acolo, singura sa nemultumire fiind legata de Mamaia pentru ca nu ar fi suficient de curata, relateaza Mediafax.

Dupa ce a participat, vineri dupa-amiaza, la vernisajul expozitiei dedicate Regelui Ferdinand I, organizate la bordul fregatei Regele Ferdinand din Portul Militar Constanta si s-a plimbat impreuna cu sotia sa in Mamaia, fiind asaltati de turistii si constantenii aflati pe faleza care au vrut sa se fotografieze cu presedintele, Traian Basescu a petrecut apoi cateva ore la un complex hotelier aflat intre Mamaia si Navodari, unde a mancat, s-a bucurat de spectacol - din care a facut parte si un concert cu Andra - si a facut poze cu turistii.

Seful statului a recunoscut, la plecare, ca s-a simtit bine la complexul hotelier respectiv si ca totul a fost foarte placut. De altfel, Traian Basescu sustine ca asemenea investitii ar trebui realizate pe toata zona dintre Mamaia si Navodari.

"Am aflat ca are un regim in care incearca sa concureze oferta din Grecia si din Turcia si, se pare, cu mare succes. Daca ai doua mii de locuri de cazare si sunt ocupate inseamna ca serviciile sunt bune, preturi convenabile. Eu tot spatiul asta de la Navodari si pana la iesire din Mamaia, l-as face numai cu asa ceva, cu certitudine turistii s-ar simti foarte bine", a spus presedintele.

Nu la fel de incantat a fost Traian Basescu de Mamaia, lucrul care l-a nemultumit fiind mizeria din statiune.

"Mi-a placut aglomeratia din Mamaia, dar nu mi-a placut mizeria din Mamaia. Daca v-ati uitat cand sa intri pe faleza din Mamaia, e murdar. (...) Nu-i suficient de curata fata de cate spectacole de-astea gen Las Vegas vedem la televizor. Cand ajungi in Mamaia e o oarecare deceptie", a mai afirmat seful statului.

Intrebat ce statiune prefera intre Mamaia si Neptun, Basescu a ales Neptun.

"In Mamaia nu as putea sa simt ca ma odihnesc, prefer sa stau la Neptun si daca vreau putina atmosfera de Mamaia sa ma duc pana in Mamaia, dar sa stau in Neptun', a explicat presedintele.

De asemenea, Traian Basescu a fost intrebat unde este mai frumos, la Mamaia sau Neptun ori in Miami, spunand: "Eu inca nu am fost la Miami".

Seful statului se afla la acest sfarsit de saptamana pe litoral, unde va ramane pana duminica dupa-amiaza.