Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Roberta Anastase spune ca nu doreste sa intre in detalii privind banii si cadourile pe care le-a primit la nunta sa, insa va trece aceste lucruri in declaratia de avere, transmite Mediafax.

Roberta AnastaseFoto: Agerpres

Intrebata marti, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, care este suma pe care a primit-o ca dar de nunta si ce cadouri a primit, deputatul PDL Roberta Anastase a spus ca nu doreste sa dea detalii despre acest lucru.

"Chiar nu vreau sa intru in detalii si veti avea in declaratia mea de avere, atunci cand va trebui sa o completez, absolut toate detaliile. Dar nu... Acesta a fost un lucru...", a spus Roberta Anastase.

In 30 iunie, Roberta Anastase s-a casatorit cu omul de afaceri Victor Farca, la nunta care a avut loc la Pataltul Stirbey participand aproximativ 400 de persoane, intre care Elena Basescu, lideri ai PDL, dar si reprezentanti ai USL, in special din judetul Prahova.

In luna martie a acestui an Roberta Anastase a primit, ca donatie de la parintii sai, un teren cu o suprafata de 1001 metri patrati si o casa in constructie in Mogosoaia, judetul Ilfov.

Anastase detinea deja o casa de 156 de metri patrati si un teren de 502 metri patrati in comuna Valea Doftanei, din judetul Prahova, pe care le-a cumparat in anul 1999. Conform declaratiei sale de avere, ea mai detine un autoturism cumparat in leasing in anul 2007, bijuterii si metale pretioase in valoare de 13.000 de euro si are cinci conturi si depozite bancare deschise intre 2005 si 2008, in care are sume de la 52 de lei la 36.000 de euro.

Potrivit declaratiei sale de avere, Roberta Anastase a incasat anul trecut un venit de 60.245 lei ca deputat, la care se adauga suma de 11.087 primita ca diurne de la Parlament.