Dan Voiculescu a comentat luni dupa-amiaza, pe blogul lui, episodul ochelarilor cu o singura lentila cu care s-a prezentat la sediul DNA, detaliu pe care presedintele fondator al Partidului Conservator parea sa nu il fi observat initial.

Dupa o serie de ironii, Voiculescu, noteaza ca acesti ochelari amintesc "flagrant de Legea Talionului, singura lege care pare sa se aplice in Romania de azi adversarilor Suspendatului: ochi pentru ochi. Asta, desigur, pentru cine are ochi sa vada…".

Iata mai jos postarea intitulata "Cerul vazut prin lentila":

"Am auzit deja o multime de speculatii in privinta aparitiei mele de azi la DNA cu o singura lentila :) .

Ba ca am vrut sa arat cum se vede lumea dintr-o perspectiva trunchiata (ca atunci cand iti lipseste-un ochi), ba ca asa ar arata justitia partizana din Romania (care, in loc sa fie oarba, trage cu ochiul intr-o singura directie), ba ca am sugerat ca marinarul are de infruntat de-acum un pirat in toata regula.

Oricum ar fi, e limpede ca am lansat o moda si am descoperit o oportunitate pe piata oftalmologica, drept pentru care nu m-ar mira sa vad in urmatoarele zile o "solidaritate a ochelarilor c-o singura lentila" :) .

Care, vai, amintesc flagrant de Legea Talionului, singura lege care pare sa se aplice in Romania de azi adversarilor Suspendatului: ochi pentru ochi. Asta, desigur, pentru cine are ochi sa vada…"