Fostul premier Calin Popescu Tariceanu s-a casatorit, joi, pentru a cincea oara, la ceremonia de la starea civila participand doar apropiatii. Calin Popescu Tariceanu s-a casatorit cu Loredana Moise, artist plastic. Ceremonia a avut loc la Casa de casatorii a Sectorului 1, iar la aceasta au participat doar apropiati ai celor doi, intre care si primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Calin Popescu Tariceanu si Loredana Moise au venit la brat la Casa de casatorii. Ceremonia s-a desfasurat in cadru restrans, fara accesul presei, decizie motivata si de faptul ca mama fostului premier a incetat din viata in luna mai.

Fostul premier a purtat un costum de culoare gri inchis si papion rosu, in timp ce noua sa sotie a purtat o rochie verde pastel, buchetul fiind realizat din trandafiri.

Ceremonia a durat aproximativ 30 de minute.

Fostul premier si a patra sa sotie, Ioana, au divortat in toamna anului 2011. Ei au impreuna un baiat, nascut cu cateva luni inaintea casatoriei civile, care a avut loc in anul 2003, la Budapesta. In 2004, ei s-au casatorit si religios. In urma divortului, Ioana Tariceanu a revenit la numele Dinu avut inaintea casatoriei. Doua dintre fostele sotii ale lui Tariceanu i-au pastrat numele dupa divort.