Fostul lider al PDL Emil Boc crede ca este binevenita aparitia Partidului Miscarea Populara, la fel cum este binevenita orice alta noua formatiune care critica actuala putere.

"Orice voce critica la adresa puterii si orice partid care doreste sa fie un adversar al puterii este binevenit intr-un sistem democratic, pentru ca orice putere care nu are limite tinde sa abuzeze de putere. In acest moment, USL este in plina faza de abuz de putere, prin modul in care se comporta discretionar in spatiul public si orice formatiune este binevenita in critica la adresa puterii", a declarat miercuri Emil Boc, citat de Agerpres.

El a spus ca Traian Basescu nu este membru al vreunui partid, raspunzand astfel unei solicitari de a comenta afirmatiile liderilor Partidului Miscarea Populara, potrivit carora noua formatiune este partenerul presedintelui Romaniei.

"Presedintele este presedintele Romaniei, deocamdata, asa incat nu este membru al niciunui partid politic. Faptul ca sprijina proiectele de reforma a statului roman pe care si guvernele PDL le-au sustinut, acest lucru eu il salut", a adaugat primarul Clujului, Emil Boc.