Relu Fenechiu a afirmat marti seara ca nu s-a gandit nicio clipa ca ar putea fi condamnat pentru acuzatiile aduse in dosarul Transformatorul si a facut un apel la umanismul judecatorilor, vorbind despre copiii si parintii sai, care asteptau o cariera de succes de la el.

Relu FenechiuFoto: Agerpres

"Trebuie sa se gandeasca judecatorii ca si eu am copii acasa, parinti care asteptau de la mine o cariera de succes si acum ma vad in situatia in care sunt", a spus acesta, la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, potrivit transcrierii Adevarul.ro.

Acesta a lasat sa se inteleaga ca in spatele condamnarii sale s-ar putea afla Traian Basescu, subliniind: "Sunt un om politic care s-a batut cu Basescu".

"Nu m-am gandit nicio clipa ca, pentru ce am facut eu, vreo instanta ma va condamna", a adaugat Relu Fenechiu, care si-a exprimat speranta ca va fi achitat pana la urma in acest dosar: "Au existat chestiuni procedurale grave pe care le vom invoca in recurs. Mi s-a spus: corb la corb nu-si scoate ochii, dar nu se poate ca toti judecatorii sa fie incorecti".