Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca la nivel local liberalii au facut pact cu PDL si PPDD si "dinamiteaza USL" . Liderul PSD ii acuza pe liberali au au votat alaturi de reprezentantii opozitiei schimbarea consiliului de administratie de la Compania de Apa locala. Tutuianu a anuntat ca a scris conducerii centrale a USL pentru a media conflictul.

''Am constatat la Consiliul Local Targoviste realizarea unei aliante politice care dinamiteaza practic USL in judet. Adica PNL, sub conducerea inteleapta a domnului (...) Volintiru, a inteles sa faca alianta cu PDL si PPDD (....) Am scris secretarului general al partidului, domnului Andrei Dolineaschi. Am avut si cu dansul o discutie ieri (marti, n.r.). Astept sa fim convocati pe acest subiect'', a declarat Tutuianu, citat de agentia Agerpres.

Social democratii sustin ca hotararile luate in cazul Companiei de Apa sunt nelegale si au spus ca vor sesiza Prefectura Dambovita in acest sens.

De partea cealalta liderul PNL Dambovita, Mihai Volintiru, a declarat ca, din punctul lui de vedere, USL functioneaza.

''Interesant, sa ceara medierea. Eu nu as zice ca nu functioneaza USL in Dambovita. Oamenii colaboreaza. El (Adrian Tutuianu, n.r.) are o problema de pozitionare in legatura cu PNL'', a declarat Mihai Volintiru.