Social democratii au pregatit strategia de vara pentru activistii de partid. Potrivit unui comunicat de presa remis Hotnews.ro, PSD lanseaza, marti programul politic "De la om la om" care are ca scop infiintarea unor Cluburi Social -Democrate. Mai exact, activistii de partid "vor lua pulsul societatii" si vor purta o serie de dezbateri cu toate categoriile socio-profesionale.

"Programul "De la om la om" se vrea a fi un vehicul in realizarea unui nou tip de relationare intre cetateni si omul politic, care presupune o comunicare permanenta cu toate categoriile sociale. Iar acest lucru nu se poate realiza decat prin intermediul unui dialog deschis intre comunitate si reprezentantii PSD, atat in mediul urban, cat si in mediul rural (..) In acest fel, vor fi dinamizati toti activistii PSD pentru a lua pulsul real al societatii, al dificultatilor de zi cu zi ale oamenilor, urmand ca impreuna cu factorii de decizie sa incerce solutionarea problemelor", se arata intr-un comunicat de presa, semnat de secretarul adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

Potrivit comunicatului de presa se vor reinfiinta Cluburile social-democrate, "ca interfata intre PSD, ca partid de guvernare, si cetateni, dar si ca o reala platforma de comunicare intre reprezentantii partidului din fiecare judet, autoritatile locale si diferitele categorii sociale si profesionale".