VIDEO Traian Basescu: Daca Ponta a spus ca trebuia sa fiu demis la referendum, arata ca a ramas acelasi om lipsit de responsabilitate

de Red. Stiri     HotNews.ro
Joi, 4 iulie 2013, 13:42 Actualitate | Politic


Intrebat cum comenteaza o declaratie a premierului conform careia datele finale ale recensamantului arata ca referendumul de demitere ar fi fost valabil, presedintele Traian Basescu a spus: "Nu stiu daca a facut aceasta declaratie. Daca a facut-o, arata ca a ramas acelasi om lipsit de responsabilitate".

"Recensamintul face situatia populatiei care locuieste in Romania, nu a milioanelor de cetateni majori care traiesc in afara Romaniei", a mai spus Traian Basescu, interpelat de ziaristi dupa ce a tinut un moment de reculegere la catafalcul fostului premier Radu Vasile.Declaratia premierului, din sedinta de guvern de joi: "Legat de datele recensamantului - mai bine mai tarziu decat niciodata, din pacate am fost peste 50% in 20 iulie anul trecut, nu ne mai foloseste prea mult acum, insa o sa va rog domnule ministru de interne si de administratie (sa vedem) cum adaptam legislatia la o realitate care acum nu mai poate fi contestata de nimeni. Din pacate deciziile Curtii Constitutionale de anul trecut mai mult ne-au incurcat."

Reamintim ca populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane la 20 octombrie 2011, potrivit rezultatelor finale ale recensamantului din 2011, prezentat public joi de INS. Numarul persoanelor plecate in strainatate pentru o perioada de cel putin un an, dar care nu fac parte din populatia stabila, este de 727,5 mii si nu cuprinde decat o parte a numarului de emigranti externi. Sub-inregistrarea semnificativa a fost cauzata de faptul ca, la momentul critic al recensamantului, mare parte dintre aceste persoane erau plecate cu intreaga familie in strainatate si nici nu au existat alte persoane (in tara) care sa declare informatiile solicitate despre acestia, a transmis INS.

Nota redactiei:


Indiferent de rezultatele finale ale recensamintului, rezultatele nu au nici o relevanta legala in privinta stabilirii cvorumului de la referendum ul din 2012 sau de la referendumuri viitoare. Numarul romanilor cu drept de vot este stabilit de Autoritatea Electorala Permanenta pe baza datelor de la Directia de evidenta a populatiei din Ministerul de Interne, si el cuprinde atit romanii cu drept de vot aflati in tara (adica ceea ce a comunicat INS, prin rezultatele de la referendum), cit si romanii cu drept de vot aflati in strainatate (din care INS a putut sa cuprinda in recensamint doar 727.500, fara a avea instrumente legale sa-i contorizeze pe toti cetatenii romani plecati in strainatate). Dan Gherghut, vicepresedinte INS, a declarat joi ca "datele de la recensamint nu pot fi folosite in nici un caz pentru organizarea unui referendum".


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

5752 vizualizari

 • +18 (20 voturi)    
  Incompetenti (Joi, 4 iulie 2013, 13:51)

  Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator]

  Tot ce face guvernul Ponta este prost incepand de la revizuirea constitutiei, guvernare si terminand cu referendumul de acum un an. Sunteti incapabili de a face ceva bun de la capat pana la sfarsit si deabia acum o remarca Victor Ponta.
 • -22 (30 voturi)    
  Băsescu a fost demis Constituțional (Joi, 4 iulie 2013, 13:51)

  VelmaKelly [utilizator]

  INS a anunțat numărul populației majore (cu drept de vot) din România: 16.269.839. Băsescu a fost demis Constituțional in 2012. Cvorumul de 50%+1 a fost atins.
  • +23 (25 voturi)    
   stai jos (Joi, 4 iulie 2013, 14:45)

   Aramis [utilizator] i-a raspuns lui VelmaKelly

   n-ai inteles nimic, nici macar articolul nu l-ai citit
   la fel ca Ponta
  • +15 (17 voturi)    
   ai uitat Romanii din UE...deci NU a fost demis (Joi, 4 iulie 2013, 14:49)

   Gryphus [utilizator] i-a raspuns lui VelmaKelly

   16.269.839 in Romania plus cei plecati la munca in UE din care INS a numarat doar 700.000 dar a facut prexizarea ca numarul e mult mai mare insa NU sunt date complete...deci 16 milioane plus minim 2 milioane in UE rezulta ca USL nu a avut cvorum
  • +11 (13 voturi)    
   citeste cu atentie articolul... (Joi, 4 iulie 2013, 14:51)

   kvala [utilizator] i-a raspuns lui VelmaKelly

   "Numarul romanilor cu drept de vot este stabilit de Autoritatea Electorala Permanenta pe baza datelor de la Directia de evidenta a populatiei din Ministerul de Interne, si el cuprinde atit romanii cu drept de vot aflati in tara (adica ceea ce a comunicat INS, prin rezultatele de la referendum), cit si romanii cu drept de vot aflati in strainatate (din care INS a putut sa cuprinda in recensamint doar 727.500, fara a avea instrumente legale sa-i contorizeze pe toti cetatenii romani plecati in strainatate). "
  • +11 (13 voturi)    
   nu (Joi, 4 iulie 2013, 14:54)

   sucaa [utilizator] i-a raspuns lui VelmaKelly

   ins a anuntat numarul persoanelor recenzate printre care n-a intrat si ponta, nici altii din usl, nici cei din strainatate.
   nu au anuntat numarul peroanelor cu drept de vot.
   cand te duci sa votezi nu te intreaba dacai ai fost recenzat, ci daca ai buletin valabil.
   terminati cu manipularile ca va faceti de ras
  • +12 (12 voturi)    
   nu (Joi, 4 iulie 2013, 15:13)

   sucaa [utilizator] i-a raspuns lui VelmaKelly

   daca luam recensamantul din 2002 avem asa:
   21,7 mil recenzati. in 2004 au avut loc alegeri unde au fost 18.5mil cu drept de vot. deci avem 3,2 mil fara drept de vot.
   daca consideram ca avem aceiasi natalitate de atunci pt ca majoritatea sunt persoane sub 18 rezulta ca dupa referendumul din 2011, daca scadem tot 3.2 mil fara drept de vot rezulta 16,9 mil cu drept de vot. daca la 16,9 mil cu drept de vot aplicam cele 7,4 mil prezente la vot rezulta un procent de 44% prezenta la vot :))))
   deci nici macar daca vorbim pe cifrele pe care le tot citati tot nu iese prezenta la vot de peste 50%.
   nu mai mintiti cu nerusinare ca nu mai tine :)
   • -4 (4 voturi)    
    cine minte? (Joi, 4 iulie 2013, 20:55)

    adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

    'cele 7,4 mil prezente la vot' ...

    ia mai citeste tu putin ... sau reevalueaza minciunica ta .
  • +3 (3 voturi)    
   Si cum ramane (Joi, 4 iulie 2013, 16:29)

   LoveRomania [utilizator] i-a raspuns lui VelmaKelly

   Ponta nu a fost numaral a referendum, el a spus asta, a refuzat accesul recenzorilor, sa inteleg ca el a votat fraudulos?
   • 0 (0 voturi)    
    pai... (Vineri, 5 iulie 2013, 11:06)

    gab0iu [utilizator] i-a raspuns lui LoveRomania

    n-a votat fraudulos dar s-a sustras obligatiilor cetatenesti indemnand si pe altii sa faca la fel...in ideea ca un recensamant facut cum trebuie i-ar fi incomodat...de unde rezulta ca ceea ce au facut anul trecut era deja planuit la momentul recensamantului...
  • 0 (0 voturi)    
   pai... (Vineri, 5 iulie 2013, 11:00)

   gab0iu [utilizator] i-a raspuns lui VelmaKelly

   daca Dan Gherghut, vicepresedinte INS, a declarat joi ca "datele de la recensamint nu pot fi folosite in nici un caz pentru organizarea unui referendum", atunci rezulta ca Aramis are dreptate...
 • +9 (13 voturi)    
  pontalaul ilegal (Joi, 4 iulie 2013, 13:57)

  sucaa [utilizator]

  a votat la referendumul pt demitere desi nu a fost recenzat.
  comform logici cu care incearca sa ne abureasca, doar persoanele recenzate trebuiau sa intre la votul pt demitere.
  el si cu restul de uslasi care au declarat public ca nu au fost recenzati, cum au reusit sa voteze? oare nu este o ilegalitate?
  cat de lipsit de logica potsa fi sa crezi acest individ?
 • +9 (9 voturi)    
  Mister Ponta, dar cei din afara tarii? (Joi, 4 iulie 2013, 14:12)

  AlinBarna [utilizator]

  Oare cei din afara granitelor tarii nu conteaza? Sau ii luam in calcul doar cand ne intereseaza voturile lor? Asa imi place sa vad cum conducatorii nostri isi selecteaza doar informatiile sau franturile care le convin, iar tonomatele se calca pe picioare sa dea publicitatii inestimabilele lor ganduri, astfel incat asistatii sa-si poata savura mandri victoria impotriva Tiranului, din vara trecuta..tara manipulabila fara nici o piedica..:(
  • -11 (13 voturi)    
   CEI DIN STRAINATATE... (Joi, 4 iulie 2013, 14:52)

   dincannes [utilizator] i-a raspuns lui AlinBarna

   ... care n-au votat din cauza lipsei de puncte de votare, la indemina lor, au contat la socoteala ca si cum il doreau in continuare pe Basescu, lucru neadevarat.
   • +2 (6 voturi)    
    nu era nevoie sa mai explici (Joi, 4 iulie 2013, 15:56)

    Aramis [utilizator] i-a raspuns lui dincannes

    intelsesem de mult cu cine voteaza aia dincannes LOL
   • 0 (0 voturi)    
    pai... (Vineri, 5 iulie 2013, 11:10)

    gab0iu [utilizator] i-a raspuns lui dincannes

    daca stau in starinatate nu inseamna neaparat ca sunt toti dincannes! lumea-i mare....
 • -12 (18 voturi)    
  Responsabilitate, (Joi, 4 iulie 2013, 14:16)

  evoque [utilizator]

  uite cine vorbeste. De dragul scaunului si la masa verde a ppe a fost sacrificata orice responsabilitate. Rusinos, nici macar o demisie de onoare a presedintelui nu ar rezolva nimic. Oricum nici cuvantul onoare nu face casa buna cu presedintele.
  • +9 (9 voturi)    
   Dar cu cine face casa buna? (Joi, 4 iulie 2013, 14:51)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   Cu Poanta, cu Antenescu?
  • +13 (13 voturi)    
   voi vb de onoare? (Joi, 4 iulie 2013, 15:00)

   sucaa [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   de dragul scanului de la cotroceni, ponta si crizatu au aruncat tara in haos anul trecut.
   apropo de cuvantul de onoare al lui crin cand a zis ca demisioneaza daca base nu este demis cum e?
   nu cereti responsabilitate cand ati votat si cu mainile si cu picioarele, cand brusc localitati obscure din dambovita, dolj si alte judete au devenit peste noapte centre turistice de au votat si pana la 500%.
   cand in ziua referendumului decizi ca sectiile raman deschise inca 3 ore doar doar se mai fura ceva. pana la ora 18 in ziua referendumului era prezenta de 27% si brusc dupa 4-5 ore au votat inca 20%.
   rusinos este ce ati facut voi, nu Basescu.
   A vuit tot globul zilele acelea ca in Romania are loc o lovitura de stat.
   Chiar nu va e rusine???
   • -2 (2 voturi)    
    acelasi suca (Joi, 4 iulie 2013, 20:54)

    evoque [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

    insa mai ofticat. De cate ori a promis basescu ca demisioneaza? cred ca a fost un bun exemplu pentru crin, asa ca..... are rost sa mai discutam, de jogleria cu voturile de la paris crezi ca o sa uite cineva?!! treci in modrogan la instructaj si hai cu ceva nou, acum inteleg ca nu va cade bine magaria cu referendumul.
    • +1 (1 vot)    
     jonglerie la Paris??? (Vineri, 5 iulie 2013, 10:58)

     sucaa [utilizator] i-a raspuns lui evoque

     ai macar habar despre ce este vorba?
     pune mana si te informeaza si nu mai arunca fitile aiurea. stiu ca asa esti pusa sa faci, dar mai ai si grija cu cine vb.
     http://businessday.ro/12/2009/topul-sectiilor-de-vot-speciale-au-putut-vota-3-785-de-persoane-la-paris/
     mai bine intreaba-te cum au reusit in comune obscure din Romania sa votezze la referendum mai multi decat la Paris de care amintesti.
     Si nu poti compara populartia romana de la Paris cu niciun sat din Romania.
     Ai spus bine "magaria cu referedumul". pt ca asta a fost:)
   • -2 (2 voturi)    
    fapte nu povesti .. ar fi mai corect . (Joi, 4 iulie 2013, 21:03)

    adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

    'pana la ora 18 in ziua referendumului era prezenta de 27% si brusc dupa 4-5 ore au votat inca 20%.'
    'A vuit tot globul zilele acelea ca in Romania are loc o lovitura de stat.'

    de unde le scoti ? ai vreo carte cu povesti pe aproape ?
  • 0 (0 voturi)    
   Toate vechi (Joi, 4 iulie 2013, 23:24)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui evoque

   Ati avut si painea si cutitul in mana in vara trecuta. Puteati face ce vreti. Neputinciosi cum sunteti v-ati inpotmolit la mal. Vrei demisie de onoare? Si apoi ce? Nu sunteti capabili decat sa distrugeti. Ati facut un proiect de constitutie de mai mare rasu. Vom plati ani de zile ipotentele voastre.
   V Ponta: "Avem şansa de a începe să construim, în 2013, o nouă Românie, în care să reparăm ce s-a greşit în ultimii ani, în care să dăm românilor mai multe motive de mândrie şi de încredere, şi în care să conteze mai mult corectitudinea, bunul simţ şi dreptatea”, afirmă primul ministru.
   Cica mai nou a luat avionul de 70 mil. euro de la Tarom si s-a plimbat degeaba prin China. Pe cand vila Dante?
 • +10 (10 voturi)    
  defapt (Joi, 4 iulie 2013, 14:23)

  jescu [utilizator]

  Cel care vorbeste a incercat prin oamenii din spatele sau o fraudare masiva a acelui referendum(zeci de localitati fara turism cu prezenta mai mare sau apropiata de 100%). Asta denota ca acei oameni nu se tem de lege si nu au scrupule.

  Iar daca ar fi sa socotim constitutional, trebuie socotiti toti care au cetatenia romana si au peste 18 ani. Cei care muncesc in strainatate sau au resedinta in alte state trebuie socotiti conform constitutiei. Nu cred ca se intrunea demiterea constitutional nici dupa recensamantul asta.

  Din constitutie, cei care au drept de vot:

  ARTICOLUL 36
  (1) Cetăţenii au drept de vot de la vârsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv.

  (2) Nu au drept de vot debilii sau alienaţii mintal, puşi sub interdicţie, şi nici persoanele condamnate, prin hotărâre judecătorească definitivă, la pierderea drepturilor electorale.
  • -7 (9 voturi)    
   STIMABILE... (Joi, 4 iulie 2013, 14:57)

   dincannes [utilizator] i-a raspuns lui jescu

   ...incercati sa faceti comparatia intre numarul de centre de votare din Romania, fata de votantii din tara si numarul de centre de votare din strainatate, fata de romanii de acolo. Veti constata o mare anomalie. Cei din strainatate nu au avut conditii de votare si din pacate au fost adunati la sustinatorii lui Basescu.
   • +7 (7 voturi)    
    pardon? (Joi, 4 iulie 2013, 15:18)

    sucaa [utilizator] i-a raspuns lui dincannes

    si cine a injumatatit numarul centrlor de votare din afara tarii? si cu ce scop?
    psd-ul intodeauna a incercat sa minimizeze votul celor din afara tarii. acum il bagati ca argument? cat de jos puteti cobora?
    si ai vazut procentul dintre da si nu in centrele de votare din afara? daca-l extrapolam la numarul de romani plecati cam unde ajungem? :)))
    • -1 (1 vot)    
     PUTINA MATEMATICA (Vineri, 5 iulie 2013, 0:11)

     dincannes [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

     Sa zicem ca mai votau 500000 de romani din strainatate cu ce procent de "da" doriti dumneavoastra.
     Rezultatul ar fi fost demiterea lui Basescu, prin depasirea pragului de 50%, din acele liste eronate.
     Basescu a inteles de mult ca ii este favorabila neprezentarea la vot. (Dumneavoastra vad ca inca nu.)
     • +1 (1 vot)    
      si asta ce-ti spune? (Vineri, 5 iulie 2013, 11:12)

      sucaa [utilizator] i-a raspuns lui dincannes

      ca romanii din afara sunt mai tampiti ca cei din afara? :)))
      oare de ce crezi ca in afara tarii votul ii este favorabil lui Basescu? pt ca n-au antene sa-i spele zilnic pe creier? pt ca nu sunt asistati sociali? sau pt ca nu aua afaceri cu statul ?:)))
      in alta ordine de idei, am plecat de la comentariul tau legat de conditiile de votare invocate de tine. te-am intrebat cine si de ce a injumatatit numarul sectiilor de votare din afara tarii? in special asa cum spui tu, nu-l ajutau foarte mult pe base :)
      stii de ce au facut-o? sa nu se vada un vot covarsitor in afara tarii fata de spalatii pe creier din Romania.
      poate-mi raspunzi de ce au inchis sectiile de votare, sunt curios sa vad o explicatie "democratica" din partea ta :)
 • +9 (19 voturi)    
  Ciocul mic, "domnule" PM(Plagiator si Mincinos) (Joi, 4 iulie 2013, 14:28)

  stogav [utilizator]

  Nu ii ajungeti nici pana la glezne Presedintelui Basescu, cel mai responsabil si patriot Om de Stat ce l-a avut Romania de multi ani incoace. Istoria va stabili peste ceva ani cine a vrut si a luptat pentru binele Romaniei, si cine a fost un vierme ranjitor care se impauneaza cu realizarile facute de guvernul PDL si Presedintele Basescu.
  • -2 (14 voturi)    
   NU UITATI... (Joi, 4 iulie 2013, 14:59)

   dincannes [utilizator] i-a raspuns lui stogav

   ... cel pe care il laudati ne-a condus direct in coada UE la toate capitolele; un mare NEPRICEPUT.
  • -3 (5 voturi)    
   realizari ? (Joi, 4 iulie 2013, 16:43)

   adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui stogav

   fa o lista , te rog .
   • -1 (3 voturi)    
    si minusul e un raspuns ... (Joi, 4 iulie 2013, 21:04)

    adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

    deci astea sunt realizarile ... 3 de minus :)

    asa credeam si eu ...
 • +10 (10 voturi)    
  USL NU a avut cvorum in 2012 (Joi, 4 iulie 2013, 14:34)

  Gryphus [utilizator]

  EVZ: Rezultatele finale ale recensământului arată că populaţia stabilă a României cu vârste de peste 18 ani este 16.269.839 de persoane.

  Dar, așa cum a specificat INS, acest număr nu este același cu cel al persoanelor cu drept de vot. Pentru a estima numărul alegătorilor trebuie adăugați aici și cei aflați în străinătate, care, oricât de lungă ar fi perioada de când au părăsit țara, nu-și pierd nici cetățenia, și nici toate drepturile care decurg de aici – inclusiv cel de a alege și de a fi ales.

  INS a estimat numărul celor aflați în străinătate la 727,5 mii cetățeni români. Institutul de statistică a recunoscut însă că, de fapt, este vorba de mult mai multe persoane. „Sub-înregistrarea semnificativă” a fost cauzată de faptul că, la momentul critic al recensamantului, mare parte dintre aceste persoane erau plecate cu întreaga familie în străinătate și nici nu au existat alte persoane (în țară) care să declare informațiile solicitate despre aceștia, au arătat oficialii INS.

  Considerând că majoritatea celor aflați peste hotare sunt adulți, cu drept de vot, și sub-evaluînd numărul acestora, ar trebui adăugat cel puțin un milion de persoane cu drept de vot la cei 16,27 milioane care locuiesc în țară.

  În consecință, o evaluare minimă a alegătorilor este de 17,3 milioane.

  În consecință, cu 8,43 de milioane de persoane aduse de USL la vot la referendumul de demitere a lui Băsescu – date oricum suspecte de fraudă – la scrutinul din iulie 2012 cvorumul NU a fost atins.
  • -7 (9 voturi)    
   cu ce drept... (Joi, 4 iulie 2013, 15:05)

   dincannes [utilizator] i-a raspuns lui Gryphus

   ... ii adunati pe cei aflati in strainatate, la sustinatorii Presedintelui. Au avut conditii sa voteze?
   Daca intrebarea de la referendum era pusa pe dos, da pentru nu si nu pentru da, toti cei de mai sus ar fi fost socotiti contra Presedintelui.
   • +5 (5 voturi)    
    nu ati priceput (Joi, 4 iulie 2013, 15:23)

    Europiu [utilizator] i-a raspuns lui dincannes

    Stimate domn "din Cannes", Gryphus i-a adaugat pe cei din strainatate la cvorum, nu la "cum ar fi votat".

    Deci (datele INS, fara extrapolari si supozitii): 16.27 + 0.73 milioane fac 17 milioane; cvorum ar fi deci 8.5 milioane, la referendum au fost mai putini de aceasta jumatate.

    Ce mama naibii o tot intoarceti atata, ne tot cacarisim pe noi, cand, daca e sa fim onesti, in momentul in care eu v-as datora 1 milion de euro dar v-as returna 990 de mii, tot ati avea dreptul legal de a considera datoria neachitata.

    Vorbim ca sa ne aflam in treaba.
    • -1 (3 voturi)    
     de ce ii adunati... (Joi, 4 iulie 2013, 16:33)

     dincannes [utilizator] i-a raspuns lui Europiu

     ... la liste pe cei 730000, daca ei nu au avut conditii normale de vot?
     Nu credeti ca aceste liste sunt mult prea aproximative si ca important este ce spun cei care se duc la vot?
     • +2 (2 voturi)    
      pt ca (Joi, 4 iulie 2013, 18:30)

      sucaa [utilizator] i-a raspuns lui dincannes

      puteau sa voteze chiar daca nu aveau conditii. unii au mers si mii de km sa-l voteze pe base in 2009. nu inseamna ca daca nu ajung ii scoatem de pe lista.
      asa sunt multi bolnavi in Romania care nu se puteau deplasa si nici n-au chemat urna. sau sunt oameni care si-au pierdut CI si nu s-au dus sa-si scoata alta pt ca nu merita efortul. ce facem, ii scoatem si pe acestia?
      atata timp cat aveau dreptul sa voteze sunt pe lista. ca era greu sa ajunga la o sectie de votare este alta problema, dar nu era imposibil.
      daca la vot se duc 10 oameni pe o problema extrem de importanta pt tara, este ok pt tine sa se adopte? sa spunem ca se voteaza sa cedam tinutul secuiesc, si se duc doar ungurii. mai este important ce spun DOAR cei ce voteaza?
      nu rastalmaciti niste chestii elementare ca nu tine. anul trecut nu a fost cvorum nici daca ne raportam la cifra inaintata de INS azi. daca ai sa faci un calcul sumar ai sa vezi ca tot nu sare de 50% :)
      asta fara sa luam in calcul cei care nu aveau conditii normale de vot :)
      • -1 (1 vot)    
       ATIT DE ELEMENTARE... (Vineri, 5 iulie 2013, 0:22)

       dincannes [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

       ... incit niste specialisti in drept constitutional, Comisia de la Venetia recomanda la art. 51 sa nu se impuna un cvorum raportat la niste liste de votanti potentiali.
       Ei recomanda un cvorum simplu (50%) din cei ce voteaza concret.
       Ei au si multe argumente; cititi-le!
       • +1 (1 vot)    
        stiu ce recomanda (Vineri, 5 iulie 2013, 11:16)

        sucaa [utilizator] i-a raspuns lui dincannes

        si de asemenea recomanda ca regulile sa nu fie schimbate din mers. asa cum au facut anul trecut la demitere de au schimbat legea DUPA ce au inceput procesul de suspendare, si la fel cum incearca sa faca acum ca au schimbat iar legea DUPA ce au inceput procesul de revizuire al constituiei.
        acest argument l-ati citit?
        stiu ca va place sa expuneti doar ce va convine, dar hai sa fim corecti pana la cap, daca tot invocati comisia de la venetia. acelasi lucru l-au spus si atunci, nu au o problema cu procentul ci cu faptul ca au schimbat regulile in timpul jocului. ori asta se numeste lovitura data democratiei.
    • -3 (3 voturi)    
     in 2012 (Joi, 4 iulie 2013, 16:42)

     adrian8 [utilizator] i-a raspuns lui Europiu

     acel cvorum de 50% a fost raportat doar la cei din romania , nu cei de afara .
     de ce acum trebuie sa mai adaugam ceva ? regula e doar cum si cand ne place ?
 • -6 (10 voturi)    
  tipic .. (Joi, 4 iulie 2013, 14:43)

  adrian8 [utilizator]

  ' Daca a facut-o, arata ca a ramas acelasi om lipsit de responsabilitate'

  de luat lectii de la asta ..adica asta inseamna tupeu adevarat ... iresponsabil e ala care spune ce e corect din punct de vedere legal ...

  pt HN : atentie la tastatura ... :' comenteaza o declaratie o declaratie a premierului '
 • -2 (2 voturi)    
  Tupeu (Joi, 4 iulie 2013, 23:33)

  Gigi Kent [utilizator]

  Omul asta are un tupeu si o nesimtire fara limita.

  Unul care a incasat 7.5 milioane de voturi impotriva dupa ce a primit 5 milioane pentru la alegeri are acum tupeul sa ne vorbeasca despre referenumul cu reducerea numarului de parlamentari? In conditiile in care tine de scaun cu dintii si nu are bunul simt sa-si dea demisia?

  Domnul Basescu sa mai deschida gura cand o invata sa respecte democratia si o afla ca 7.5 > 5. Pana atunci sa se ascunda in spatele fustelor din CCR si macar sa aiba bunul simt si sa taca.
  • 0 (0 voturi)    
   Traian Basescu: Daca Ponta a spus ca ..... (Vineri, 5 iulie 2013, 9:45)

   Bancheru [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Bravo Gigi, asta e raspunsul corect. Nesimtirea e mare la acest escroc.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by