Dan Voiculescu afirma, pe blogul lui, ca "propaganda Suspendatului (Traian Basescu, n.r.) pare sa fi ajuns la fundul sacului", astfel incat a ajuns sa fie atacat si pentru fundatiile sale, dupa ce ziaristul Catalin Prisacariu a scris, tot pe blog, ca fostul senator PC a infiintat si finanteaza cinci fundatii folosite pentru a-si ataca adversarii politici si pentru promovarea propriilor interese.

Reactia lui Dan Voiculescu, care nu se afla in tara in prezent, a venit tot prin intermediul blogului, unde noteaza, intr-o postare intitulata "La fundul sacului":

"Dupa ce au atacat tot ce are legatura cu mine, de la membrii familiei la trustul pe care l-am fondat si jurnalistii exceptionali care performeaza acolo, astazi, in disperare de cauza, au ajuns la fundatii.

Dar cei care ajung sa critice fundatii care au salvat vieti, care au ajutat concret zeci de mii de romani care se simteau parasiti si umiliti sau care au promovat talente recunoscute ulterior in intreaga lume (cel mai recent exemplu este chiar Ionut Budisteanu), si-au pierdut definitiv luciditatea si decenta.

S-au ratacit in ura si frustrare; pentru ca ei nu se mai pot curata, incearca sa murdareasca tot ce este in jurul lor si ajung sa se rafuiasca chiar si cu fundatii care ajuta copii, dezvolta talente si sustin pe cei ramasi fara sprijin.

Sincer, as vrea sa ii pot ajuta pe acesti rataciti.

Poate chiar prin intermediul fundatiilor...".

Catalin Prisacariu postase miercuri, sub titlul: "Un alt tip de 'santaj' voiculescian: fundatiile maciuca ale lui Felix":

"Dan Voiculescu a infiintat si finanteaza cinci fundatii cu care, public, nu are nici o legatura si pe care nu le recunoaste ca fiind ale lui. Toate cele patru fundatii sint folosite de senatorul PC ca sa¬si atace adversarii politici, prin actiuni 'civice'. Sau ca sa-si promoveze interese proprii.

Cel mai recent exemplu este cel al FACIAS, prin intermediul careia Voiculescu a confiscat citeva ore chiar Camera Deputatilor. Care sint fundatiile maciuca ale lui Felix si cum actioneaza ele, aflati de aici si de aici."