Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca democrat-liberalii vor avea din toamna un guvern din umbra. "Am inceput in tara prezentarea strategiilor sectoriale pe toate domeniile importante ale activitatii socio-economice, urmarind profesionalizarea partidului, a institutiilor, a comisiilor de specialitate. In urma activitatii din comisii, la inceputul toamnei, probabil, vom nominaliza si guvernul din umbra", a spus Blaga, citat de Agerpres.

El a mai spus ca respectivele nominalizari se vor face pe baza rezultatelor fiecaruia. "Nu va fi desemnat in biroul meu de unul, doi, trei colegi, ci membrii respectivului guvern alternativa vor fi desemnati in conformitate cu eforturile pe care le-au depus colegii nostri si le depun in continuare in fiecare zona", a precizat Vasile Blaga.

Liderul democrat-liberalilor a participat vineri la o dezbatere cu membri ai PDL pe tema 'Solutii si intiative legislative ale PDL privind reforma constitutionala, administrativa si a justitiei', ce a avut loc la in Sala de conferinte din cadrul Cluj Arena.