Democrat-liberalii sarbatoresc, duminica, 20 de ani de la infiintarea partidului, in programul evenimentului fiind incluse discursul liderului formatiunii, premierea unor organizatii si membri, inscrierea de noi membri in PDL, precum si o petrecere. Fostul premier Emil Boc a declarat pentru Mediafax ca nu va lua parte la evenimentele dedicate aniversarii, fiind retinut in Cluj-Napoca de manifestarile organizate cu ocazia Zilelor municipiului.

"Nu voi participa duminica la sarbatoarea PDL pentru ca sunt retinut in Cluj-Napoca, unde se desfasoara o serie de manifestari prilejuite de Zilele municipiului. As fi vrut sa ajung la Bucuresti, dar programul evenimentelor este unul incarcat, il avem ca oaspete pe ambasadorul Marii Britanii, cu care deschidem mai multe manifestari. Este prezent, de asemenea, consulul Olandei", a declarat Emil Boc.

Potrivit unui anunt de presa al PDL, duminica, de la ora 16:30, va avea loc "Ziua Partidului Democrat Liberal" cu ocazia careia se sarbatoresc 20 de ani de la infiintare. Evenimentul aniversar se va desfasura la sediul central al PDL din Aleea Modrogan.

La "Ziua Partidului Democrat Liberal" vor fi prezenti presedintele PDL, Vasile Blaga, membrii conducerii centrale a partidului, lideri centrali si locali, parlamentari, tineri democrat-liberali, membri si simpatizanti ai PDL, conform sursei citate.

"In programul evenimentului se vor regasi urmatoarele momente: discursul presedintelui PDL, Vasile Blaga; mesajul liderului grupului PPE din Parlamentul European, Joseph Daul; premierea unor organizatii si membri ai PDL; inscrierea de noi membri in PDL si inmanarea carnetelor de membru de catre presedintele partidului, Vasile Blaga, si de catre Adriean Videanu, presedintele interimar al organizatiei PDL Bucuresti; promovarea de produse culinare traditionale romanesti din diferite regiuni ale tarii; petrecere", se mai arata in invitatia de presa.