Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat marti ca regreta ceea ce i s-a intamplat lui George Becali, "un om deosebit, cu credinta lui Dumnezeu", si a precizat ca postul de deputat care a fost ocupat de Becali se va vacanta dupa ce Parlamentul va primi motivarea instantei, transmite Mediafax.

"In momentul in care se va redacta motivarea, ea va fi transmisa Parlamentului Romaniei. Procedura este una simpla: se ia act de indeplinirea procedurilor constitutionale, se vacanteaza postul. Personal, regret. Eu il consider un om deosebit, cu credinta lui Dumnezeu. Regret cand un coleg de-al nostru este condamnat, indiferent de culoarea sa politica si regret cand cineva pateste asa ceva", a spus Zgonea despre Becali.

El a mai spus ca George Becali a fost ales deputat legal, iar arestarea lui nu are nicio legatura cu actiunile acestuia din Parlament.

"A fost ales legal, validat legal. Nu are nicio legatura cu procesul electoral si cu actiunile domniei sale aici. Vine cu aceasta problema din trecut, nu comentez deciziile Inaltei Curti sau ale Curtii Constitutionale", a adaugat Valeriu Zgonea.