Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri si turism, Maria Grapini, a amenintat, joi, ca pleaca de la o intalnire cu reprezentantii hotelierilor de pe litoral din cauza unor divergente avute cu presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, potrivit Mediafax.

Grapini a participat, joi, la o intalnire cu hotelieri de pe litoral la Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta pentru a afla care sunt problemele cu care se confrunta acestia.

Tensiunile au aparut dupa ce Corina Martin a solicitat ca Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica, infiintata de mai multe asociatii, printre care si Asociatia Litoral-Delta Dunarii, sa faca parte din Consiliul Consultativ al Turismului.

"As dori sa reconsiderati, doamna ministru, solicitarea pe care federatia FAPT, condusa de Asociatia Litoral - Delta Dunarii, v-a adresat-o de a face parte din nou din Consiliul Consultativ al Turismului", a spus Corina Martin in cuvantul sau.

Replica Mariei Grapini a venit prompt, aceasta spunand ca nu discuta problemele ministerului in public: "Nu rezolv public problemele ministerului, am venit sa preiau probleme, va rog frumos".

Corina Martin a continuat sa sustina aceeasi problema, amenintand chiar cu plecarea din sala.

"Aceasta este problema pe care o avem pentru ca altfel noi trebuie sa ne ridicam sa plecam, intrucat nu suntem reprezentati in Consiliul Consultativ si este prima oara cand se intampla asta", a spus presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii.

"Eu nu vin sa punctez o relatie cu o asociatie", a replicat Maria Grapini.

Corina Martin a continuat sa isi sustina punctul de vedere: "Prima problema este aceea a faptului ca trebuie sa avem o voce in relatia cu dumneavoastra. Am fost inca de la infiintare in Consiliul Consultativ al Turismului si nu suntem inclusi in acest moment la fel ca si camerele de comert".

In acel moment, Maria Grapini a amenintat ca pleaca din sala: "Vreti sa plec, pot sa plec?", a spus ea celor prezenti.

Lucrurile nu s-au oprit aici si, dupa cateva minute, la o alta interventie a Corinei Martin, Maria Grapini a amenintat din nou ca pleaca din sala.

"Stimati colegi, ori o potoliti pe doamna, ori eu plec, ca am treaba. Dumneavoastra sunteti aici o membra, v-ati ridicat problemele, lasati sa vorbeasca toata lumea din sala", a replicat Maria Grapini.

Ministrul delegat pentru IMM-uri, mediu de afaceri si turism, Maria Grapini, a fost prezenta, joi, la Constanta, la o intalnire cu hotelieri de pe litoral, desfasurata la Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.