Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca platforma politico-civica "Initiativa Romania Liberala", care urmeaza sa fie lansata la inceputul saptamanii viitoare, reprezinta un fel de "politica de tomberon".

"Politica de tomberon, iar cu Chiliman, cu Moisescu", a spus Antonescu, potrivit Agerpres, dupa ce a participat la Congresul PSD de la Sala Palatului, intrebat cum vede platforma 'Initiativa Romania Liberala'.

El nu a dorit sa faca alte comentarii pe acest subiect. "Eu sunt aici la congresul unui partid, partid din Romania, cu acte in regula, cum este el. Reprezint un partid, un partid din Romania, cu acte in regula, cum este el. Am venit sa prezint aici un mesaj cu toata deschiderea si chiar cu tot dragul v-am impartasit si va impartasesc impresii despre asta. Despre ce o sa fie, cand o sa fie... discutam luni", a aratat liderul PNL.

Lansarea platformei politico-civice "Initiativa Romania Liberala" va avea loc, luni, printre membrii fondatori ai acesteia numarandu-se Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tusa, Bogdan Duca, Dan Cristian Popescu si Iulian Craciun.

La evenimentul care va avea loc la ora 17.00 sunt invitati Mihai-Razvan Ungureanu, Sever Voinescu, Daniel Daianu, Stelian Tanase, precum si alte personalitati de dreapta ale vietii publice din Romania.