Dan Voiculescu nu este deranjat de porecla "Varanul", despre care afirma ca este un "crocodil mare", "foarte puternic", cu "doi ficati".

Dan Voiculescu la "Prim Plan"Foto: Captura TVR1

Presedintele fondator al PC a fost intrebat marti seara de ziaristul Mihai Radulescu, la TVR, care porecla ii displace cel mai mult.

"Va explic de unde vine fiecare. Domn profesor vine de la faptul ca sunt profesor universitar, doctor in economie, nu e Domn profesor asa, "Don Corleone" - Domn profesor, cu diploma.

Varanul vine de la Cristian Tudor Popescu, cred, si varanul, din cate stiu eu, este un animal foarte puternic, care are doi ficati si care, indiferent cum il arunci, cum il pui el cade bine, se aseaza pe burta. Foarte puternic, un crocodil mare.

Felix vine de la o razbunare a lui Traian Basescu. T. Basescu a vrut neaparat si a reusit sa ma creioneze ca un colaborator al securitatii, si dupa procese indelungate, tot justitia a horarat ca Voiculescu a facut o nota catre directorul Intreprinderii de Comert Exterior unde lucra caruia i-a zis ca un cetatean austriac trage de el sa fuga in Austria.

(...)

E o razbunare a lui Basescu care i-a reusit".