Senatorul PDL de Neamt Leonard Cadar si-a anuntat luni demisia din partid, invocand tensiunile din ultima perioada din interiorul organizatiei, transmite Agerpres.

"Stimati senatori, dragi colegi, datorita tensiunior din organizatia PDL Neamt imi dau demisia din aceasta organizatie, ramanand sa lucrez ca senator independent in interesul cetatenilor care m-au ales", a declarat Cadar, luni, in plenul Senatului.

Leonard Cadar este membru al Comisiei pentru administratie publica din Senat.

Gheorghe Stefan: Senatorul Cadar a fost sustinatorul lui Vasile Blaga, el sa spuna de ce a demisionat din PDL

Presedintele filialei PDL Neamt, Gheorghe Stefan, spune ca senatorul Leonard Cadar, demisionat luni din aceasta formatiune, a fost sustinatorul lui Vasile Blaga si, in consecinta, acesta ar trebui intrebat de ce Cadar a parasit partidul.

"Leonard Cadar a fost un sustinator al domnului Vasile Blaga pentru presedintia PDL. Asa ca domnul Blaga trebuie intrebat de ce a plecat. Eu stiu ca Leonard Cadar a negociat si cu PSD si cu PNL", a declarat, pentru Agerpres, Gheorghe Stefan.

Senatorul PDL de Neamt Leonard Cadar a demisionat, luni, din partid, invocand tensiunile din ultima perioada din interiorul organizatiei.

Leondar Cadar a fost ales senator in colegiul 2 Roman, in urma redistribuirii nationale a voturilor, colegiul fiind castigat fara drept de apel de vicepresedintele PSD, Ioan Chelaru. Pe unul dintre colegiile de deputati a candidat Elena Udrea.

Leondar Cadar a fost unul dintre putinii sustinatori din PDL Neamt a lui Vasile Blaga, la Conventia PDL.