Premierul Victor Ponta a fost intrebat, joi, de jurnalisti, cum apreciaza discursul senatoarei PC Cristiana Anghel, care afirma ca USL a mintit mai mult decat PDL, el precizand: "Strict in cazul doamnei, m-am gandit la un singur lucru: ca pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti", relateaza Mediafax.

"Nu, nu, sa nu exageram. Strict in cazul doamnei, m-am gandit la un singur lucru: ca pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti", a spus Ponta.

El a spus ca nu are nimic sa isi reproseze in legatura cu declaratiile Cristianei Anghel.

In cadrul conferintei de alegeri a PSD Bucuresti, la care a participat si Victor Ponta, senatoarea PSD Gabriela Firea a criticat discursul Cristianei Anghel.

Senatorul USL Cristiana Anghel, invatatoarea care a facut greva foamei, s-a aratat extrem de dezamagita de faptul ca alianta din care face parte nu-si respecta promisiunile electorale de a ajuta categoriile de oameni carora le-a promis ajutor.

"Intr-un interviu, parlamentarul spune ca nu s-a rezolvat nici problema pensiilor, nici a bolnavilor de cancer care nu au medicamente: "(...)am mintit si nu ne tinem de cuvant! Suntem mai rau decat pedelistii! Macar aia nu au spus ca vor face niste lucruri. Noi am zis ca le facem si le uitam. Gasim scuza iar cu criza. Dar da-o Doamne iarta-ma de criza! Cand ai facut programul de guvernare nu stiai ca e criza?", a spus senatorul.