Camera Deputatilor a lansat, vineri, pe SEAP, o cerere de oferta pentru un contract de furnizare de hartie igienica si prosoape de hartie, valoarea estimata fiind de peste 30.000 de euro, pentru aproape 67.000 de role de prosoape de hartie si peste 83.000 de role de hartie igienica, informeaza Mediafax.

Conform anuntului publicat vineri pe SEAP, valoarea estimata a contractului este de 136.456,28 lei, adica 30.864 de euro.

Contractul urmeaza a fi atribuit prin licitatie electronica, iar criteriul este pretul cel mai scazut.

Ofertele pot fi depuse pana in 16 aprilie.

In caietul de sarcini se solicita trei tipuri de hartie igienica si trei tipuri de prosoape de hartie, in total 83.046 role de hartie igienica si 66.916 role de prosoape de hartie. Dintre acestea, 76.500 role de hartie igienica si 66.000 de role de prosoape de hartie trebuie sa fie de calitate superioara, in doua straturi, preportionata, gofrata, de culoare extra alb.

"Odata cu oferta se vor prezenta mostre din produsele ofertate, in vederea identificarii corespondentei dintre caracteristicile tehnice ale produselor ofertate si cerintele minimale solicitate prin caietul de sarcini. Mostrele vor fi prezentate in colet distinct, pe care se va inscrie numele ofertantului si mentiunea "Mostre pentru achizitia publica de hartie igienica si hartie prosop"", se mai arata in caietul de sarcini.