Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca va face "pe dracu-n patru" ca autostrada suspendata pe care a promis ca o va construi sa treaca prin strada Mihaileanu, unde presedintele Traian Basescu detine un apartament: "Lasa, dom'ne, ca o sa vada dom' Basescu si aia (autostrada - n.r.). Si daca n-o sa fac pe dracu-n patru s-o trec prin Mihaileanu (...) Uite asa, de-al naibii, asa, s-o trec p-acolo...", a spus Oprescu duminica, la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la Pro TV.

Proiectul autostrazii suspendate, denumit "Inchiderea inelului median de circulatie la zona de nord", urmareste fluidizarea traficului pe marile artere ale Capitalei. Acest proiect a fost anuntat de Oprescu inca din campania electorala a alegerilor locale din 2008.

Apartamentul din strada Mihaileanu al lui Traian Basescu i-a fost repartizat acestuia de municipalitate, spre sfarsitul mandatului sau de primar general al Capitalei. Dupa ce Basescu a devenit presedinte, modul de dobandire a apartamentului a provocat un scandal public, seful statului spunand chiar ca va renunta la imobil, insa acest lucru nu s-a intamplat.