Primarul Constantei, Radu Mazare, spune ca presedintele Traian Basescu are dreptate atunci cand spune despre el ca umbla cu fete in Mamaia, adaugand ca el insa nu le face "ministre si nici sefe de partid", relateaza Mediafax.

"Este adevarat ce spune presedintele Basescu ca eu umblu cu fete prin statiunea Mamaia. Dar nu le fac ministre, nu le dau jumatate din bugetul tarii pe mana si nici nu incerc sa le fac sefe de partid. Si mai e ceva, un mic amanunt: eu nu sunt insurat si nici ele maritate", a precizat Mazare, joi, intr-o conferinta de presa.

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la B1 TV, ca "ar fi cea mai mare greseala sa se dea portul Constanta. Municipalitatea e actionar minoritar, dl Mazare vrea sa fie majoritar".

"In momentul de fata se discuta extraordinar de multe proiecte despre port, in afara de dezvoltare. Se discuta AGRI, traseul din Turkmenistan pentru gaze, se discuta preluarea productiei de gaze si titei din Marea Neagra, cand va incepe exploatarea

Baza de lucru si de transfer va fi portul Constanta. Avem angajamentele cu NATO, retragerea tehnicii de lupta din Afghanistan, e greu sa vad pe unul care sta mai mult cu domnisoare dezbracate prin Mamaia, se imbraca in tot felul de armuri, discutand cu generalii NATO chestiuni serioase legate de transport. Mi-e greu sa-l vad discutand cu Exxon, daca ii trimite sa-l caute la Bamboo, vedeti, e acolo cu niste sirene...

Lucrurile ar fi atat de riscante incat in locul lui Victor Ponta nici macar nu as discuta-o, as expedia-o. Poate eu gresesc, vedeti vreun general american mergand la Bamboo sa discute cu el?", a mai spus seful statului.