Elena Udrea a declarat luni ca atat ea cat si colegii democrat-liberali care au sustinut motiunea prezentata de ea in Conventia PDL de sambata au decis sa ramana in partid. "Nu o sa facem opozitie la conducerea partidului, o sa facem opozitie la USL, dar ramanem alaturi de PDL", a declarat Udrea, adaugand ca "in spatele nostru sta jumatate din partid care crede in lucrurile pe care noi le sustinem".

Elena UdreaFoto: Agerpres

"Va spuneam si inainte de conventie ca daca voi pierde aceasta competitie voi ramane in PDL si voi continua sa lupt pentru PDL si pentru oamenii pe care i-am reprezentat din interiorul partidului. [...] Va reamintesc ca s-a mai intamplat si in 2011 cand echipa dl Blaga a stat in interiorul partidului si a facut opozitie la conducerea dl Boc. Nu o sa facem opozitie la conducerea partidului, o sa facem opozitie la USL, dar ramanem alaturi de PDL", a declarat Udrea.

"Nu vrem sa facem opozitie la conducerea partidului, dar vrem sa ne luptam pentru principiile, pentru lucrurile pe care noi le-am afirmat in motiune si in care noi credem", a adaugat deputatul PDL.

Intrebata daca acest lucru inseamna ca recunoaste mandatul de presedinte al partidului al lui Vasile Blaga, Udrea a declarat ca "nu vom recunoste niciodata ce s-a intamplat sambata"

"In spatele nostru sta jumatate din partid, oameni care cred in lucrurile pe care noi le sustinem si va fi foarte greu, totusi nu ma gandesc sa exclud jumatate din partid, sunt primari, sunt sefi de organizatii, sunt parlamentari, nu cred ca se va ajunge totusi la excluderi", a adaugat Udrea.