Crin Antonescu a fost iritat de jurnalisti in timpul conferintei de presa de miercuri, atunci cand a fost intrebat cum l-a convins pe Mihai Stanisoara sa treaca de la PDL la PNL, avand in vedere faptul ca in trecut Stanisoara a facut declaratii dure la adresa sa. In replica data jurnalistei, Antonescu a facut si o referire la adresa premierului Victor Ponta.

"Am vazut ca nu ratati nicio conferinta de presa la Cotroceni. Aveti aceasta voluptate de a aduce declaratii, cumva, contradictorii. Oare nu-l intrebati pe presedintele Basescu cum e cu inghititul porcului, cu nenumirea unui prim-ministru, cum e sa semnezi pacte. Sau puteti sa-l intrebati pe domnul Ponta cum cauta domnul Basescu sticle pe jos si cum e dupa aia sa semnezi pacte", a spus el.

Mihai Stanisoara a fost intrebat cum comenteaza declaratiile extrem de critice pe care le-a facut recent la adresa lui Crin Antonescu, de genul "a devenit cel mai ridicol si caraghios politician roman", "un adevarat Domnu` Goe de care Caragiale ar fi fost tare mandru!" sau "stilul dictatorial al lui Antonescu de a-si teroriza colegii de partid, speriat de prabusirea lui in sondaje si de lipsa de incredere a electoratului in viziunea sa politica", dar acesta nu a considerat ca este nicio problema, fiind vorba de atacuri politice.