Aproximativ o suta de membri ai PDL Galati au protestat spontan, marti dupa-amiaza, in fata sediului local, cerand demisia actualei conduceri a filialei locale si sustinerea Elenei Udrea la sefia partidului, transmite agentia Agerpres. Membrii PDL sustin ca presedintii organizatiilor judeteana si municipala a PDL, Dorulet Resmerita si, respectiv, Nicusor Ciumacenco, intentioneaza sa ii opreasca pe sustinatorii Elenei Udrea sa participe la Conventia Nationala a PDL din 23 martie.

Catalin Cristache, consilier local si director RAR Galati a cerut demisia celor doi presedinti ai Judetenei si Municipalei PDL Galati pe motiv ca acestia au fost 'numiti in plic de la Bucuresti' si nu au in realitate sustinerea membrilor PDL Galati.

In replica presedintele organizatiei municipale PDL Galati, Nicusor Ciumacenco, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca partidul ii va retrage sprijinul politic din Consiliul Local Galati lui Catalin Cristache pe motiv ca acesta nu respecta statutul si prin crearea de grupuri de presiune manipuleaza membrii de partid si incearca sa demita actuala conducere a organizatiei.

Dorulet Resmerita si Nicusor Ciumacenco au semnat motiunea lui Vasile Blaga.