Presedintele interimar al organizatiei PNL Slobozia si vicepresedinte PNL Ialomita, Cristina Pocora a anuntat, vineri, ca a demisionat din functiile detinute si ramane simplu membru al PNL. Pocora a precizat intr-o scrisoare publicata peblogul personalca incercarile de reconstructie in PNL Slobozia au fost blocate acuzand o atmosfera tensionata din organizatie.

"La baza deciziei mele, stau evenimentele din ultima luna, in care orice incercare de reconstructie in cadrul organizatiei PNL Slobozia, in calitate de presedinte interimar, a fost blocata si, de asemenea, atmosfera tensionata din cadrul BPJ PNL Ialomita.

Maniera in care unele persoane au inteles reorganizarea filialei PNL Slobozia precum si tonul si jignirile din cadrul sedintelor BPJ sunt incompatibile cu modul meu de a intelege si de a face politica. Eu cred in echipe formate din oameni seriosi, oameni care au principii, oameni care muncesc, nu oameni care au alergat intotdeauna doar dupa functii si nu si-au testat niciodata capacitatile in confruntari electorale. Din pacate, prezenta unor astfel de oameni in BPJ reprezinta un disconfort pentru toti ceilalti membri ai Biroului", isi motiveaza gestul Pocora pe blog.

Cristina Pocora este deputat de Ialomita si a fost numita de catre conducerea PNL, presedinte interimar al organizatei Slobozia. De precizat este ca Pocora este apropiata de grupul dizidentiilor din PNL Chiliman-Tariceanu.