Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat luni ca i-a transmis premierului Victor Ponta ca ar fi "nimerit" ca zilele de 2 si 3 mai sa fie oficial zile nelucratoare, astfel incat sa existe un sejur prelungit care sa includa sarbatorile de 1 Mai si de Paste, transmite Agerpres.

"Am vorbit cu domnul Dragnea, i-am spus sa-i transmita domnului Ponta ca ar fi nimerit sa fie legat 1 Mai cu Pastele. Si, e adevarat, toti hotelierii, toti clubistii, toata lumea care este implicata in turism asteapta aceasta decizie. O sa mai dau un telefon sa vad daca s-au hotarat astazi, ca urmau sa discute. Sper!", a afirmat primarul Constantei la finalul unei sedinte a Consiliului Local Municipal.

Potrivit acestuia, de 1 Mai in statiunea Mamaia vor fi foarte multe surprize pentru turistii aflati pe litoral, iar "non-stop, va fi o distractie".

Mazare a mai spus ca de 1 Mai va filma filma pentru un videoclip muzical creat cu scopul promovarii statiunii Mamaia si realizat impreuna cu Loredana Groza si rapperul constantean Mihai Calin Adamescu - alias "Chimie".

"Va fi un slagar in adevaratul sens, o piesa vie, ritmata, atractiva, cu text plin de substanta ce va fi scris de Chimie si pus pe note de un compozitor strain cu care lucreaza Loredana. Eu voi recita pe linia melodica, iar ei doi vor canta. Vom face o piesa care ziua sa trimita lumea la plaja si noaptea in cluburi", a precizat primarul Constantei.