Elena Udrea scrie duminica, intr-o postare pe pe Facebook, ca 22 de milioane de romani stiu ca USL, Antena 3 si Dan Voiculescu il vor pe Vasile Blaga presedinte al PDL, parafrazand o declaratie de vineri a presedintelui PDL care afirmase ca "stiu 22 de milioane de romani ca (Traian Basescu - n.red.) o sustine pe Elena Udrea". Liderul democrat-liberal, candidat la sefia partidului, se mai intreaba, in postare, care sunt motivele pentru care actuala putere il sustine pe Blaga.

"Vad ca Dan Voiculescu a dat drumul, in cunoscutul sau stil, unei noi campanii de presa impotriva mea dupa ce mi-am anuntat candidatura la sefia PDL. Materiale precum cel referitor la primarii sunati pentru a fi mituiti in scopul sustinerii mele la Conventia Nationala reprezinta magarii de presa specifice trustului lui Voiculescu, fiind lucruri cu care ma confrunt la modul cel mai concret de vreo 8 ani de zile", scrie Elena Udrea pe Facebook.

"Ca sa-l parafrazez pe seful partidului, Felix, Antena 3 si USL sa nu se mai oboseasca - stiu 22 de milioane de romani ca il vor pe Vasile Blaga presedinte al PDL. Intrebarea este: de ce?", adauga liderul PDL.

Amintim ca presedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat vineri, ca o reactie la o declaratie facuta de Traian Basescu cu o zi inainte la B1 TV ca este pentru a doua oara cand seful statului intervine intr-o competitie interna a unui partid si ca 22 de milioane de romani stiu ca o sustine pe Elena Udrea.

Elena Udrea a declarat sambata seara la Romania TV, intrebata daca exista o tendinta de a duce partidul catre PSD: "Eu as remarca altceva, as remarca faptul ca actuala conducere se bucura de sprijinul adversarilor nostri politici. Daca de uitam cum este structurat sprijinul mediatic, o sa vedem ca Antena 3 a intrat deja in campania interna."

"In interiorul PDL se dau mesajele puterii, se dau mesajele USL. In interiorul partidului se aud aceleasi critici care se aud la USL. Noi criticam guvernarea Emil Boc, noi ne dezicem de Traian Basescu", a adaugat Udrea.