"Este o inventie", o "minciuna sfruntata" si este posibil ca Mariana Campeanu sa se adreseze justitiei: "In astfel de cazuri ne vedem la tribunal" - asa a comentat, joi, la Antena 3, liderul PNL Crin Antonescu informatiile difuzate in aceeasi zi de postul de televiziune RTV, potrivit carora ministrul Muncii ar fi cercetat intr-un dosar de coruptie de procurorii DNA. Dupa ce RTV a difuzat aceasta informatie, Biroul de presa al DNA a precizat, pentru HotNews.ro, ca "nu exista suspiciuni de coruptie cu privire" la ministrul Muncii, Mariana Campeanu, si "cu atat mai putin (aceasta) nu este invinuita".

Romania TV anunta in continuare, citand surse judiciare, ca un director si un consilier din cadrul Ministerului Muncii ar fi cercetati de DNA pentru coruptie. Cei doi ar fi fost deja audiati de procurorii anticoruptie, scrie RTV.net, care publica si o serie de stenograme atribuite unei sedinte a conducerii PNL in care ministrul muncii, Mariana Campeanu, s-ar fi plans ca este obligata sa faca "numai acte de coruptie" si ameninta cu demisia.

Liderul liberal Crin Antonescu sustine insa ca este vorba despre "o inventie" si ca o discutie de acest fel nu ar fi existat niciodata in forurile partidului.

Romania TV a mai sustinut ca Mariana Campeanu a fost citata la DNA, insa nu s-a prezentat in fata procurorilor.

De notat ca timp de cateva ore inainte de prezentarea subiectului, care a avut loc la ora 16.00, Romania TV a anuntat, intr-o campanie de teasing, ca va prezenta "fapte extrem de grave comise de cel mai important ministru" din Guvern, "informatii care arunca in aer clasa politica".