Deputatul PNL Gigi Becali a declarat marti ca vrea sa ramana in PNL asta daca "doreste si Crin Antonescu". Becali a precizat ca planul sau este ca PNG sa fuzioneze cu PNL si ca nu-i este frica de "unii sau altii" care il vor plecat din partid. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni intr-o emisiune la Antena 3 ca in zilele urmatoare se va decide daca deputatul George Becali va ramane in partid si se va supune unor "rigori" sau daca se va intoarce in PNG.

"Eu imi doresc sa raman in PNL. Planul meu, eu ma gandeam sa raman in PNL si PNG sa fuzioneze cu PNL. Cu PNG ce sa fac, are 2 si ceva la suta. Eu ma gandeam ca cele doua partide sa fuzoneze. Acum cum vrea si domnul Antonescu, astept sa ma intalnesc cu dansul sa vedem ce zice. Nu ma tem de unii si de altii, cand esti asa mare nu ai de ce sa-ti fie frica. Daca unu are zece oi si altul are 3000 de oi, ce motiv mai este de competitie, nu mi-e frica", a declarat Becali.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni,intr-o emisiune la Antena 3 ca in zilele urmatoare se va decide daca deputatul George Becali va ramane in partid sau daca se va intoarce in PNG: "Am facut o asociere politica intr-o anumita conjunctura cu domnul Becali si vom lamuri in zilele urmatoare daca domnia sa doreste sa ramana a la longue in PNL, supunandu-se unor rigori (...) sau daca domnia sa redevine lider al unui partid care exista in Romania, din pozitia de parlamentar", a declarat liderul PNL.