Liderul senatorilor liberali, Puiu Hasotti, a declarat, luni, ca primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, face deservicii partidului prin atitudinile politice, el aratand, intrebat daca este necesara excluderea acestuia din PNL, ca mai intai este necesara o discutie clara, sincera si colegiala: "In mod clar, pentru mine, domnul Chiliman greseste. Aprecierile pe care le face nu sunt in conformitate cu realitatea. Este regretabil ca face astfel de lucruri, mai ales ca este un vechi membru al PNL, este si un destoinic primar de Sector 1, dar aici eu discut politic. Domnul Chiliman face mari deservicii partidului prin atitudinile politice pe care le are, care seamana foarte mult cu cele ale PDL", spune Puiu Hasotti, citat de Mediafax.

Intrebat daca se impune excluderea lui Andrei Chiliman din PNL, Puiu Hasotti a raspuns: "Nu, inainte de toate cred ca ar trebui sa aiba loc o discutie foarte clara, sincera si colegiala si in functie de aceasta si de ce se va hotari, de ce angajamente se vor lua, va trebui sa tragem concluzii. Nu eu hoarasc excluderea unui membru important din partid".

Prima sedinta a conducerii PNL din acest an, dar si prima dupa investirea Guvernului USL in decembrie, are pe ordinea de zi validarea secretarilor de stat ce revin liberalilor, precum si o discutie in ceea ce priveste posibilele excluderi din partid, Catalin Chereches fiind primul vizat.