Premierul Victor Ponta si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, s-au cazat, sambata seara, la Hotelul Pestera, aflat in Parcul Natural Bucegi, unde cel mai probabil isi vor petrece Revelionul, transmite Mediafax.

Premierul si ministrul Agriculturii au sosit la munte impreuna cu sotiile si cu copiii, cazandu-se la Hotelul Pestera, care apartine senatorului PSD de Dambovita Valentin Calcan.

Cei doi au fost asteptati in fata hotelului de cativa localnici din satul Glod, echipati in Mos Craciun si in "capra", care au vrut sa ii colinde, premierul intrand in hotel fara a se opri la acestia.

"L-am colindat, dar nu a vrut sa ne dea nimic. S-a dovedit ca nu-i prea plac colindatorii", a spus unul dintre colindatori.

Intrebat de jurnalisti ce le ureaza romanilor, premierul Victor Ponta a declarat: "Liniste, ce nu imi lasati dumneavoastra!".

La randul sau, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a spus ca le ureaza romanilor si colegilor de alianta multa sanatate.

Intrebat daca va petrece Revelionul la Pestera, alaturi de premier, ministrul Agriculturii a raspuns: "Nu stiu daca petrecem, stam linistiti!".