Consilierul prezidential Iulian Chifu scrie, intr-o postare pe Facebook, ca a inceput coabitarea, iar acum "hiper-guvernul super-majoritatii trebuie sa livreze", in conditiile in care asteptarile sunt mari iar capacitatile sunt cele cunoscute.

"Coabitarea a inceput. Acum hiper-guvernul super-majoritatii trebuie sa livreze. Asteptarile sunt mari, capacitatile, tot cele cunoscute. Sa-i vedem la treaba pe noii ministri!", scrie consilierul prezidential pe Facebook.

Guvernul Ponta 2 a primit, vineri seara, votul de investitura in Parlament - 402 voturi pentru si 120 impotriva. Parlamentarii ARD si UDMR anuntasera, anterior, ca vor vota impotriva investirii Cabinetului.

La ora 21:30, membrii Cabinetului au depus juramantul la Palatul Cotroceni. Cu ocazia ceremoniei, presedintele Traian Basescu le-a spus noilor ministri ca sunt obligati si condamnati sa aiba succes, pentru ca astfel va avea si Romania succes. In caz contrar, ei vor fi singurii responsabili pentru esec, a afirmat seful statului.